Nettikauppa

Tervetuloa Brahen osku osuuskunnan nettikauppaan. Tulevat tuotevalikoimat ovat Raahen ammattiopiston, Lybeckerin opiston ja Ruukin maaseutuopiston osuuskunnan jäsenten toteuttamia. Tuotteita on saatavilla varastosta tai tilauksesta.

Tulevan nettikaupan tilaukset toimitetaan postin tai matkahuollon kautta. Tilaukset voi noutaa myös oppilaitoksesta. Valitsemasi toimitustavan aika ja paikka ilmoitetaan sähköposti- tai puhelinviestinä tilauskäsittelyn jälkeen. Toimitukset lähetetään annettuun osoitteeseen edullisimmalla tavalla, jos toimitustapaa ei ilmoiteta. Toimitus- ja palautuskulut maksaa asiakas. Tulevat tilaukset laskutetaan E- tai paperilaskulla.

Tulevia tuotekategorioita on neljä. Hyvinvointipalvelut sisältää hius- ja ravintola-alan tuotteita. Matkailu-, vapaa-aika ja maaseutupalveluissa on maatalos-, retkeily-, majoitus-, hevostalous tuotteet. Tekniikka- ja rakennusalanpalvelu sisältää rakennus, LVI, sähkö, kemia ja metalli alan tuotteet. Visuaalisessa palvelutuotannossa on sisustamisen, mainonnan, audio- ja animaation sekä taidealan tuotteita.